Toonaangevend en landelijk

Columbus Letselschade is hét toonaangevende letselschadebureau van Nederland voor schadevergoeding aan slachtoffers van letselschade.

De juristen van Columbus hebben tientallen jaren ervaring met het behandelen van zaken van letselschadeslachtoffers. Alles wat er in uw zaak kan gebeuren hebben zij al een groot aantal keren gezien, en met succes opgelost.

Duizenden slachtoffers gingen u voor

Duizenden slachtoffers kozen voor de juristen van Columbus. Zij ontvingen daardoor de schadevergoeding waar zij recht op hebben.

Deskundig en gedreven

De juristen van Columbus zijn niet alleen goed opgeleid en ervaren, zij houden hun deskundigheid ook uitstekend bij door permanente bijscholing en training. Daarnaast zijn de juristen van Columbus gedreven vakmensen. Zij hebben allemaal speciaal gekozen voor het deskundig bijstaan van slachtoffers. Hun professionele bevrediging halen zij uit het optimaal afwikkelen van letselschadezaken zoals die van u.

Uw zaak wordt bij Columbus behandeld door de specialisten die uw zaak nodig heeft. Columbus heeft alle specialisaties die in een letselschadezaak noodzakelijk zijn in eigen huis; de letselschade-jurist, de arbeidsdeskundige, de actuarieel deskundige voor de rekenkundige aspecten van schadeberekeningen, de medisch specialist, de proces-jurist. U hoort bij Columbus dus nooit van uw jurist: ‘oh, dat kan ik zelf ook wel een beetje’ of ‘dat doe ik er wel even bij’. Spelen er in uw dossier specialistische vragen? Dan krijgen die bij Columbus altijd specialistische antwoorden.

Altijd bij u in de buurt

Ook bij u in de buurt staat een jurist van Columbus voor u klaar. De woonplaatsen en werkadressen van de juristen van Columbus bevinden zich in heel Nederland. Om voor u altijd bereikbaar te zijn, maken zij gebruik van de twee centrale adressen van Columbus, in Heemstede en Assen.

Altijd bezoek aan huis door vaste behandelaar

Als cliënt van Columbus wordt u direct thuis door uw jurist bezocht. U kunt in alle rust uw verhaal doen, laten zien hoe u woont, uitleggen hoe uw leefomstandigheden zijn en uw schade toelichten. Ook tijdens de verdere behandeling van uw zaak bezoekt uw jurist u regelmatig voor vervolgoverleg.

U heeft bij Columbus een vaste behandelaar voor uw zaak. U weet wie uw behandelaar is, hij of zij kent alle details van uw zaak en als uw vragen of opmerkingen heeft dan is uw behandelaar altijd op korte termijn voor u te bereiken.

Altijd snel en volledig op de hoogte

Uw Columbus-jurist houdt u steeds volledig op de hoogte van uw zaak. Iedere belangrijke stap wordt met u overlegd, u ontvangt alle uitleg om de juiste beslissingen te kunnen nemen en van alle correspondentie in uw zaak ontvangt u steeds direct een kopie.

Uw zaak loopt nooit onnodige vertraging op want uw jurist van Columbus heeft altijd het initiatief in uw zaak. Post en inkomende berichten in uw dossier worden snel en adequaat verwerkt en uw wederpartij wordt steeds tijdig gerappelleerd als die niet op tijd gereageerd.

Snelle voorschotten

Uw jurist van Columbus zorgt er voor dat er altijd snel en met regelmaat financiële voorschotten voor u worden verzocht en onderbouwd. Hierdoor kunt u uw doorlopende kosten blijven betalen en raakt u niet onnodig in financiële moeilijkheden.