Op zoek naar nieuwe collega’s

Werken bij Columbus betekent werken bij de landelijke marktleider in letselschaderecht voor ongevalsslachtoffers. Dat betekent ook dat je aan het werk gaat in veel, in interessante en in grote zaken. Dit stelt hoge eisen aan nieuwe collega’s. Zij moeten de juiste kennis, ervaring, geordendheid en gedrevenheid bezitten om deze vaak complexe letselschadezaken tot het beste resultaat te brengen dat in onze markt beschikbaar is.

Columbus Letselschade heeft altijd plaats voor nieuwe collega’s met dit profiel.

Ben jij die:
– ervaren jurist
– pas afgestudeerde jurist
– juridische student op zoek naar een stageplek?

Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan geheel informatief van aard zijn, maar ook in de vorm van een (open) sollicitatie.

Jouw vragen en sollicitatie wordt uiteraard discreet behandeld. Je kunt deze richten aan:
Columbus Letselschade
t.a.v. HR afdeling
Postbus 329
9400 AH Assen
Telefoon: 0592-383670
hr@columbusletselschade.nl

Trainee letselschadejurist – Assen

Bedrijf: Columbus Letselschade
Standplaats: Assen

Bedrijfsprofiel
Columbus Letselschade is een toonaangevend landelijk letselschadebureau voor schadevergoeding aan slachtoffers. Het kantoor onderscheidt zich door zijn kwaliteit, klantgerichtheid en ervaring. In verband met de voortgaande groei van het bureau zijn er in de vestiging in Assen enkele plaatsen beschikbaar in de functie.

De functie
De trainee wordt ingedeeld bij een team van gespecialiseerde juristen. Deze juristen ondersteunen een ervaren letselschadejurist die de verantwoordelijkheid draagt voor een praktijk van letselschadezaken. U bereidt dossiers en correspondentie voor in discussies over de aansprakelijkheid, de causaliteit en de omvang van de schade. Daartoe heeft u contact met cliënten en derden. Een intensief opleidings- en trainingsprogramma tot kwalitatief hoogwaardige letselschadejurist maakt deel uit van de functie. In een periode van twee jaar volgt u dertig master classes over alle relevante aspecten van het letselschaderecht en bestudeert u vooraf steeds de bijbehorende literatuur. Daarnaast wordt u ondersteund bij het verder ontwikkelen van noodzakelijke persoonlijke vaardigheden als zorgvuldig werken, juridisch argumenteren, schrijven en effectieve gespreksvoering. 

Uw profiel
U bent een gemotiveerde en energieke HBO- of universitair jurist met een civielrechtelijk opleiding. U heeft een scherp oog voor wat juridisch relevant is maar u bent ook vriendelijk en klantgericht. U bent dogmatisch sterk maar ook praktisch ingesteld. U bent ordelijk, houdt het overzicht en stelt de juiste prioriteiten in een grote hoeveelheid informatie. Ervaring, bij voorkeur in juridische dienstverlening, is een pré.

Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met uw opleiding, ervaring en capaciteiten.

Sollicitaties
Uw sollicitatie wordt discreet behandeld. U kunt deze richten aan:
Columbus Letselschade
t.a.v. HR afdeling
Postbus 329
9400 AH Assen
hr@columbusletselschade.nl